SALTELE PREMIUM

la preturi de producator

PESTE 15 ANI

de experienta

PESTE 300.000

de saltele vandute

SUB 1/1000

rata de retur
Confidentialitate

Nu stii ce saltea sa alegi?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Confidentialitate

Urmatoarele reguli stabilesc politica de confidentialitate promovata de S.C. Saltele Prod S.R.L., in ce mod se utilizeaza orice tip de informatie personala pe care ne-o veti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.

Informatiile personale inseamna orice tip de informatie prin care va identificati pe dumneavoastra, in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau nr. dumneavoastra de telefon).

S.C. Saltele Prod S.R.L. se angajeaza ca nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate. Colectarea de informatii se va face strict pentru a putea onora comenzi si pentru a oferi clientilor informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii.

Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre noi.

In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati la tel.  0743.235.677 / 0747.361.240, sau pe e-mail: office@saltelefamilia.ro

SALTELE PREMIUM

la preturi de producator

PESTE 15 ANI

de experienta

PESTE 300.000

de saltele vandute

SUB 1/1000

rata de retur