SALTELE PREMIUM

la preturi de producator

PESTE 15 ANI

de experienta

PESTE 300.000

de saltele vandute

SUB 1/1000

rata de retur
Modalitati de plata

Nu stii ce saltea sa alegi?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Modalitati de plata

Pentru achizitionarea saltelelor si topperelor de pe site-ul www.saltelefamilia.ro, punem la dispozitia clientilor mai multe metode de plata integrala sau in rate, pentru a raspunde tuturor preferintelor de cumparare sau finantare.

  • Plata la livrare (in sistem ramburs)

Cea mai uzuala forma de plata este cea in sistem ramburs. Plata produselor se va efectua in momentul livrarii bunurilor comandate si va fi preluata de reprezentantul companiei de curierat

  • Plata online cu cardul prin MobilPay

Puteti plati pentru produsele comandate si online cu cardul personal sau al companiei dumneavoastra, prin intermediul procesatorului de plati online MobilPay, ce ofera un sistem de plati online rapid, simplu si eficient, si foarte important, in conditii de siguranta deplina.

Pentru plata online cu cardul nu sunt percepute dobanzi sau comisioane, pretul final fiind cel afisat in pagina de produs din site.

Saltele Familia nu stocheaza si nu solicita nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

  • Plata in rate fara dobanda

Pentru optiunile de plata in sistem de rate, se pot accepta cardurile de cumparaturi CardAvantaj.

  • Plata prin rate Credius (discutati cu un consultant)
  • Plata prin ordin de plata (in baza unei facturi proforme)

Plata prin ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de un consultant vanzari Saltele Familia, in urma confirmarii telefonice sau prin email a comenzii. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii.

O data cu livrarea produselor, veti primi si factura fiscala.

Conturile in care sa fac plati. Beneficiar: SC Saltele Prod SRL, Cont RO76 BRDE 030S V272 2915 0300, deschis la BRD Pitesti.

Preturile produselor.

        Toate preturile afisate in site sunt exprimate in lei (RON), contin TVA si sunt valabile in momentul afisarii lor. La produsele care au deja reduceri nu se pot aplica cupoane/coduri de reducere sau cumula cu alte reduceri.

Acolo unde sunt produse fara pret afisat, acestea nu pot fi achizitionate decat in magazinele noastre si partenere, din toata tara.

SALTELE PREMIUM

la preturi de producator

PESTE 15 ANI

de experienta

PESTE 300.000

de saltele vandute

SUB 1/1000

rata de retur