SALTELE PREMIUM

la preturi de producator

PESTE 15 ANI

de experienta

PESTE 300.000

de saltele vandute

SUB 1/1000

rata de retur
Politica returnari

Nu stii ce saltea sa alegi?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Politica returnari

Pentru a-ti demonstra calitatea produselor Saltele Familia, te incurajam sa le testezi gratuit, timp de 60 de zile.

In acest interval ai posibilitatea sa incerci salteaua si sa te convingi de confortul deosebit oferit si de calitatea acesteia. In cazul in care nu esti pe deplin satisfacut(a) si consideri ca nu corespunde cerintelor tale, o poti returna nedeteriorata si vei primi banii inapoi. Perioada de testare se acorda doar pentru comenzile online.

Recomandam sa astepti 2-3 saptamani pentru a te obisnui cu noua saltea, deoarece din experienta noastra, de multe ori este nevoie de o perioada de 10-15 zile de acomodare.

Toate saltelele comercializate pe acest site sunt produse ce fac obiectul OUG 34/2014 art. 16.e, articol care prevede ca returul in perioada de testare la tipul acesta de produse este conditionat de folosirea lor fara a fi desigilate. Obiectele precum saltelele sunt obiecte intime si ele trebuiesc sa ramana sigilate pe intreaga perioada de testare din motive de igiena si potectie sanitara. Nu beneficiaza de posibilitatea de retur dimensiunile atipice, dimensiunile ce nu se regasesc in lista.

Conditii de returnare: Salteaua se returneaza nedeteriorata,nedesfacuta din folie, curata (fara pete, arsuri, taieturi etc) si bine impachetata in folia de plastic originala, protejata de murdarie si distrugere in timpul transportului. Atlfel, ne rezervam dreptul de a refuza produsul si implicit returnarea banilor sau inlocuirea produsului.
Saltelele trebuie sa fie pastrate in ambalajul lor original pe toata perioada in care sunt testate.
Taxa de transport retur se va deduce din valoarea produsului si nu va fi rambursata.

Rambursarea contravalorii saltelei

Daca doresti sa returnezi produsul achizitionat, o poti face indiferent de motiv, in termen de 30 zile lucratoare de la primirea produsului, fara nici o penalitate pentru tine.

In acest caz, te rugam sa ne contactezi in scris la adresa din Comuna Căteasca, nr. 425, judet Argeș, cod postal 117220, pe e-mail: saltexprod@gmail.com, sau telefonic la tel/fax 0248.661.004, 0753.040.479, 0743.235.677 (program : Luni – Vineri 10.00 – 14.00).

Termenul de returnare a banilor este de maxim 30 de zile, de la data denuntarii unilaterale a contractului la distanta, prin returnarea produsului.

Coletul (inclusiv eventualele cadouri) trebuie returnat, insotit de o sesizare scrisa, factura si chitanta originale, sau de copii ale acestor documente, in cazul returnarii partiale.

In cazul in care coletul nu este insotit de documentele originale (factura, chitanta, bon fiscal etc), SC Saltele Prod SRL (producatorul marcii Saltele Familia) nu isi asuma nici o responsabilitate privind returnarea si solutionarea problemei.

Toate produsele Saltele Familia beneficiaza de garantie minim 24 luni. Calitatea materialelor folosite este garantata prin cel mai inalt standard, OEKO-TEX®100, motiv pentru care rata de retur pentru Saltelele Familia este sub 1 la o 1000.

SALTELE PREMIUM

la preturi de producator

PESTE 15 ANI

de experienta

PESTE 300.000

de saltele vandute

SUB 1/1000

rata de retur